Η Εταιρία μας είναι δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα και την Βουλγαρία. Επιλέγει να εμπορεύεται Ελληνικά προϊόντα όπου δεν ευδοκιμούν στην Βουλγαρία λόγο κλίματος και να καλλιεργεί η ίδια στην Βουλγαρία, ντελικάτα φρούτα υψηλής θρεπτικής αξίας όπως το κεράσι μα και άλλου τύπου φρούτα όπως τα δαμάσκηνα.  

Ιδρύθηκε 2010. Τέλος της ίδιας χρονιάς κάναμε το πρώτο μας φύτεμα δένδρων. Το 2013 έγινε η αγορά της γης και το δεύτερο φύτεμα με αποτέλεσμα να ύπερ-διπλασιάσουμε δέντρα μας. Από τότε, με πάνω από 1200 δενδρύλλια, αναπτυσσόμαστε σταδιακά.

 Το σλόγκαν μας τα λέει όλα καθώς η νοοτροπία μας είναι πως για να πάρεις, θα πρέπει πρώτα να δώσεις και πως το καλό αποτέλεσμα απαιτεί καλή μεταχείριση. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, μας δίνει και κατ 'επέκταση το ανάλογο προϊόν ..

Πιστοποίηση - Εξαγωγή

Η Εταιρία μας κατά την αγορά των προϊόντων μας σας προσκομίζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς όλα τα δέντρα μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές τόσο για τα γεωργικά φάρμακα όσο και τα διαβατήρια που είναι απαραίτητα για την εξαγωγή τους ..

Λάβετε Προσφορές μας

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό..

Εκτός από τα φρούτα που παράγουμε μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με καρπούς που παράγουν συνάδελφοί μας..
Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας..